Ons blauwe vakantiehuis op de Lofoten is van 1949 en wij hebben het voorjaar 2012 verbouwd tot een zeer aangename en gezellige plek om vakantie te vieren. Het huis was groen toen we het kochten, vandaar dat groene huis op de oudere foto's op deze website, maar in 2013 schilderden we het blauw.

Het huis staat op 4,8 hectare eigen grond, dat tot aan het water reikt. Een paaltjesroute leidt door het veengebied naar bankjes op de rotsige oever.

Blauwe vakantiehuis Lofoten

Vakantiehuis Lofoten
Lofoten
Lofoten, vakantiehuis

Het uitzicht

Inrichting

Het vakantiehuis heeft twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is de volledig vernieuwde badkamer, een gang, huiskamer en keuken. Koken en verwarmen gaan op stroom, maar er staat ook een mooie houtkachel.

Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers: één grote met twee bedden, een kleinere met twee bedden en een kleine met één bed. Alle bedden zijn voorzien van uitstekende matrassen en garanderen onze gasten een goede nachtrust.

Er is internet (wifi), een iPod-dock en Apple TV.

Buiten staan twee gezellig picknickbanken.

Er is geen wasmachine, maar voor gasten die langer dan een week blijven, draaien wij een was.

Extra's

Tegen meerprijs verlenen wij aanvullende diensten. Enkele of alle maaltijden (200 kronen pp) kunnen verzorgd worden. Bettina is een fantastische kok. Eric kan als gids of hulp bij fotografie ingehuurd worden. Prijs op afspraak.

We verhuren sneeuwschoenen, fietsen en fotoapparatuur zoals lenzen en statieven. Mail voor meer informatie.

Prijzen en beschikbaarheid

Het blauwe huis is het hele jaar te huur. Een week, zeven nachten, kost 6000 Noorse kronen. Verlengen is 1000 NOK per nacht. Vijf nachten is 1100 kronen per nacht. Voor nog kortere periodes is de prijs op aanvraag. In de maanden juni, juli en augustus is de huurprijs 6500 kronen per week. Bij meer dan twee volwassenen (vanaf 21 jaar) komt er 100 kronen per extra gast per nacht bij.

De huurprijs is inclusief internet (wifi), stroom en linnengoed (één set pp/pw). De borg is 1200 Noorse kronen of 150 euro, te voldoen bij aankomst.

Huisdieren en roken in huis zijn niet toegestaan.

Het vakantiehuis

Kijk naar de BESCHIKBAARHEID van deze vakantiewoning en/of neem CONTACT (e . fokke @ online . no ) met ons op

Moland

Aan de kust hebben we een vuurplaats gemaakt waar je heerlijk worstjes kunt grillen of gewoon in de ochtend een kop koffie kunt drinken en wachten tot er otters, hermelijnen of zeehonden opduiken. Of je wacht tot het noorderlicht komt terwijl het kampvuur je warmt houdt.