Ons gele vakantiehuis op de Lofoten is van 1954 en wij hebben het in 2016 volledig gerenoveerd en februari 2017 in de verhuur gebracht.

Rond het huis is een tuin van zo'n 1100 vierkante meter met nog eens een kleine 2000 vierkante meter aan de kust waar met laag water een strandje ontstaat. Dit huis heeft een veranda en vanuit de huiskamer direct uitzicht over de Gimsøystraumen en noorderlicht in de winter.

Prijzen en beschikbaarheid

Het gele vakantiehuis is het hele jaar te huur. Een week, zeven nachten, kost 7000 Noorse kronen (zo'n 725 euro). Verlengen is 1100 NOK per nacht. Vijf nachten is 1200 kronen per nacht. Voor nog kortere periodes is de prijs op aanvraag. In de maanden juni, juli en augustus is de huurprijs 7500 kronen per week (verlengen 1200 per nacht). Bij meer dan twee volwassenen (vanaf 21 jaar) komt er 100 kronen per extra gast per nacht bij.

De huurprijs is inclusief internet (wifi), stroom en linnengoed (één set pp/pw). De borg is 1200 Noorse kronen of 150 euro, te voldoen bij aankomst.

Huisdieren en roken in huis zijn niet toegestaan.

Extra's

Tegen meerprijs verlenen wij aanvullende diensten. Enkele of alle maaltijden (200 kronen pp) kunnen verzorgd worden. Bettina is een fantastische kok. Eric kan als gids of hulp bij fotografie ingehuurd worden. Prijs op afspraak.

We verhuren sneeuwschoenen, fietsen en fotoapparatuur zoals lenzen en statieven. Mail voor meer informatie.

Kijk naar de BESCHIKBAARHEID van deze vakantiewoning en/of neem CONTACT (e . fokke @ online . no ) met ons op

Inrichting

Het vakantiehuis heeft twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is een ruime badkamer, een gang, een keuken en huiskamer met uitzicht op zee en toegang tot de veranda. Koken en verwarmen gaan op stroom, maar er staat ook een mooie houtkachel.

Op de tweede verdieping zijn vier slaapkamers: één grote met twee bedden, een iets kleinere met twee bedden en twee kleinere slaapkamers met ieder één bed. Alle bedden zijn voorzien van uitstekende matrassen.

Er is internet (wifi), een bluetooth speaker en Apple TV.

Buiten is een betegeld terras.

Er is geen wasmachine, maar voor gasten die langer dan een week blijven, draaien wij een was.

Gele vakantiehuis Lofoten

Het vakantiehuis

Het uitzicht

Aan de kust staat een picknicktafel, pal bij een klein strandje dat met laag water vrij komt. Hier kun je leuk zitten en wachten tot er otters, hermelijnen of zeehonden opduiken. Iets verderop bij het blauwe huis is een vuurplaats. Genieten van noorderlicht bij het kampvuur.