Ons blauwe vakantiehuis op de Lofoten is van 1949 en wij hebben het voorjaar 2012 verbouwd tot een aangename en gezellige plek om vakantie te vieren. Het huis was groen toen we het kochten, maar we gaven het al snel de kleur van die prachtige Gimsøystraumen, het water voor ons huis dat de Atlantische oceaan met de Vestfjord verbindt.

Het huis staat op 4,8 hectare eigen grond, dat tot aan het water reikt. Een paaltjesroute leidt door een soortenrijk veen naar een vuurplaats op de rotsige oever.

Vakantiehuis Lofoten

Vakantiehuis Lofoten
Lofoten
Lofoten, vakantiehuis

Zicht op de overkant

Inrichting

Het vakantiehuis heeft twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is de volledig vernieuwde badkamer, een gang, huiskamer en keuken. Koken en verwarmen gaan op stroom, maar er staat ook een mooie houtkachel.

Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers: één grote met twee bedden, een kleinere met twee bedden en een kleine met één bed. Alle bedden zijn voorzien van uitstekende matrassen en garanderen onze gasten een goede nachtrust.

Er is internet (wifi), een bluetooth speaker en Apple TV.

Buiten staan twee picknickbanken.

Er is geen wasmachine, maar voor gasten die langer dan een week blijven, draaien wij een was.

Extra's

Tegen meerprijs verlenen wij aanvullende diensten, zoals maaltijden of gidswerk. Prijs op afspraak. Desgewenst organiseren wij een volledig verzorgde reis voor een kleine groep.

We verhuren sneeuwschoenen, fietsen en fotoapparatuur zoals lenzen en statieven. Mail voor meer informatie.

Prijzen en beschikbaarheid

Het blauwe huis is het hele jaar te huur. Een week, zeven nachten, kost 6500 Noorse kronen. Verlengen is 1000 NOK per nacht. Voor minder dan een week is de prijs op aanvraag. In de maanden juni, juli en augustus is de huurprijs 7500 kronen per week (1100 per nacht verlengen). Bij meer dan twee volwassenen (vanaf 21 jaar) komt er 100 kronen per extra gast per nacht bij.

De huurprijs is inclusief internet (wifi), stroom en linnengoed (één set pp/pw). De borg is 1200 Noorse kronen of 150 euro, te voldoen bij aankomst.

Huisdieren en roken in huis zijn niet toegestaan.

Het vakantiehuis

Kijk naar de BESCHIKBAARHEID van deze vakantiewoning en/of neem CONTACT (e . fokke @ online . no ) met ons op

Moland

Aan de kust hebben we een vuurplaats gemaakt waar je gezellig kunt grillen of gewoon in de ochtend een kop koffie kunt drinken terwijl misschien otters, hermelijnen of zeehonden opduiken. Of je wacht tot het noorderlicht komt terwijl het kampvuur je warmt houdt.

(placeholder)