Ons gele vakantiehuis op de Lofoten is van 1954 en wij hebben het in 2016 volledig gerenoveerd en februari 2017 in de verhuur gebracht.

Rond het huis is een tuin van zo'n 1100 vierkante meter met nog eens een kleine 2000 vierkante meter aan de kust waar we een vuurplaats hebben en waar met laag water een strandje ontstaat. Dit huis heeft een veranda en vanuit de huiskamer met een groot raam een onovertroffen uitzicht over de Gimsøystraumen. Het noorderlicht is vanaf de bank te zien.

Vakantiehuis Lofoten

Lofoten

Zicht op de overkant

Inrichting

Het vakantiehuis heeft twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is een ruime badkamer, een gang, een keuken en huiskamer met uitzicht op zee en toegang tot de veranda. Koken en verwarmen gaan op stroom, maar er staat ook een mooie houtkachel.

Op de tweede verdieping zijn vier slaapkamers: één grote met twee bedden, een iets kleinere met twee bedden en twee kleinere slaapkamers met ieder één bed. Alle bedden zijn voorzien van uitstekende matrassen.

Er is internet (wifi), een bluetooth speaker en Apple TV.

Buiten is een betegeld terras.


Er is geen wasmachine, maar voor gasten die langer dan een week blijven, draaien wij een was.

Extra's

Tegen meerprijs verlenen wij aanvullende diensten, zoals maaltijden of gidswerk. Prijs op afspraak. Desgewenst organiseren wij een volledig verzorgde reis voor een kleine groep.

We verhuren sneeuwschoenen, fietsen en fotoapparatuur zoals lenzen en statieven. Mail voor meer informatie.

Prijzen en beschikbaarheid

Het gele vakantiehuis is het hele jaar te huur. Een week, zeven nachten, kost 7500 Noorse kronen (zo'n 750 euro). Verlengen is 1100 NOK per nacht. Vijf nachten is 1200 kronen per nacht. Voor nog kortere periodes is de prijs op aanvraag. In de maanden juni, juli en augustus is de huurprijs 8500 kronen per week (verlengen 1250 per nacht). Bij meer dan twee volwassenen (vanaf 21 jaar) komt er 250 kronen per extra gast per nacht bij.

De huurprijs is inclusief internet (wifi), stroom en linnengoed (één set pp/pw). De borg is 1200 Noorse kronen of 150 euro, te voldoen bij aankomst.

Huisdieren en roken in huis zijn niet toegestaan.

Het vakantiehuis

Kijk naar de BESCHIKBAARHEID van deze vakantiewoning en/of neem CONTACT (e . fokke @ online . no ) met ons op

Moland

Aan de kust hebben we een vuurplaats gemaakt waar je gezellig kunt grillen of gewoon in de ochtend een kop koffie kunt drinken terwijl misschien otters, hermelijnen of zeehonden opduiken. Of je wacht tot het noorderlicht komt terwijl het kampvuur je warmt houdt.

(placeholder)